Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48


FUTBOL-TV

Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48

В мач по правилата на професионалния бокс в нощта на МАКСФАЙТ 48 един срещу друг се изправят бургаският талант Владимир Георгиев и бившия национал Евгени Борисов – Роки. Седмица преди сблъсъка между 75-килограмовите боксьори вече има напрежение и закани.

Георгиев, който е многократен медалист от републикански шампионати и участник в турнир Странджата през 2014г открито заяви че целта му е да стане шампион на България. А преди това приоритет е да победи зрелищно Роки в софийската зала EFE, х-л Маринела. "Познавам го, ще го победя. Евгени ще яде бой!“ отсече убедително Георгиев. В статистиката си Владимир Георгиев е записал 6 победи на професионалния ринг и е носител на шампионския пояс от турнир в Англия, където стартира професионалната му кариера.

Въпреки че в статистиката на Евгени Борисов – Роки има записани 4 победи на професионалния ринг, бившият национал се оказва със значително по-богат опит в аматьорската си кариера с над 300 изиграни мача, бронзов медал от Европейско първенство и две квалификации за олимпийски игри. Броени дни до Гала вечерта в типично свой заканителен стил боксьорът от Бобов дол заяви "Ще го накажа и ще събира стотинки!!!“

Развръзката – на МАКСФАТ 48!

  Сподели
274