Джон Сина пропуска КечМания


В. Мухарски

Джон Сина пропуска КечМания

Звездата в WWE - Джон Сина почти сигурно ще пропусне най-големия турнир за годината - КечМания 37. Новината обяви самият той пред "Sports Illustrated". В последно време Сина рядко има мачове, като се е отдал на кариера в Холивуд. Снимките на филм са причината бившият 16-кратен световен шампион да не бъде на линия за голямото кеч събитие.

"В момента съм във Ванкувър, където са снимките на "Peacemaker". Сериалът е на HBO Max. Няма как да присъствам за КечМания, като причината за това е ситуацията с пандемията и по точно - карантината, която трябва да се кара при завръщане в САЩ. Като се прибера ме чакат 2 седмици карантина. Ако го направя - ще трябва да спрат снимките на сериала. Базирайки се на законите, както и на логистиката, поне към този момент, няма шанс да присъствам на Манията. Снимките на сериала са планувани до края на месец юли", обяви Джон Сина.

"Трудно е да говоря по темата, понеже знам, че ще разочаровам много хора. Поне към този момент ситуацията е такава. Няма математически шанс да взема участие на КечМания тази година", добави още той.

Сина вече засне един филм, където играе супергероя - Peacemaker. Става дума за 2-ра част на "Отряд самоубийци" (Suicide Squad). Филмът трябва да излезе през август, тази година. Очаква се лентата да има голям касов успех, като това е причината да се стартира и сериал с героя на Джон. 

Колкото до "КечМания" - турнирът ще се проведе в два дни - 10 и 11 април във Флорида.

Според медиите в САЩ на Сина рано или късно му предстои завръщане в WWE, където ще се опита да спечели титлата за рекорден 17-ти път.

  Сподели
436