Мениджърът на Хабиб: Почивай в мир, Америка


Н. Гавазов

Мениджърът на Хабиб: Почивай в мир, Америка

Ризван Магомедов, който е мениджър на шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов реагира на скорошното назначение в Министерството на здравеопазването на САЩ. След като Джо Байдън бе избран за президент на страната, в Съединените щати настъпиха сериозни кадрови промени, които засегнаха и този отдел.

И така, за първи път в историята длъжността на помощник-министър на здравеопазването бе дадена на трансджендъра  Рейчъл Левин, което не убягна от вниманието на Магомедов.

"Почивай в мир, велика Америко“, написа функционерът, слагайки  надписа върху снимката с Левин. Магомедов публикува поста на страницата си в Instagram.

Напомняме, че не толкова отдавна самият Хабиб Нурмагомедов влезе в скандал на политическа основа. По-специално той разкритикува френския президент Еманюел Макрон и дори призова мюсюлманите да обезобразят лицето на Макрон. Интересното е, че постът на Хабиб не бе изтрит, а в същото време Туитър и Фейсбук изтриха акаунтите на Доналд Тръмп за това, че бившият американски президент призова привържениците си за мирни протести във връзка със съмненията за фалшифицирането на президентските избори в САЩ.

  Сподели
497