Уайт: Уайлдър е лош актьор


Н. Гавазов

Уайт: Уайлдър е лош актьор

Британският боксьор Дилиан Уайт, временен световен шампион в тежка категория на WBC, говори за свадата, организирана от Деонтей Уайлдър и Тайсън Фюри на заключителната пресконференция преди реванша им за титлата в тежка категория на WBC, а също така заяви, че отдавна се опитва да получи бой с Деонтей.

По-рано стана известно, че скандалът е избухнал след като Фюри обиди Уайлдър.

"Що се отнася до сбиването, мога да кажа, че това бе  просто шега, измислена от пантомимата. Жалко бе да го наблюдавам. Уайлдър превръща WBC в WWE. Деонтей е шегаджия, лъжец и измамник. Ако ме бутне така, това би било лудост от негова страна. На сцената щеше да се случи мащабен бой.

Уайлдър не е гангстер, колкото и да се преструва. Той е син на проповедник, отгледан в любящо семейство с много храна на масата. Той има удар, малко знае как да боксира и това е всичко.

Отдавна преследвам  Деонтей Уайлдър. Борих се с най-добрите съперници, рискувайки статута си на задължителен състезател за колана на WBC, защото исках да стигна до него и да му нанеса сериозни щети. Преследвах го, а той бягаше и постоянно се измъкваше", заяви Уайт.

На 23 февруари в Лас Вегас (САЩ) ще се състои реванш между американеца Уайлдър и британеца Фюри. Двамата ще се борят за титлата в тежка категория (над 90,7 кг) по версията на  WBC. Началото на мача е насрочено за 6:30 часа българско време.

  Сподели
151