Тайсън Фюри с успешен дебют в кеча! Българинът Русев с победа за отбора на Хълк Хоган


FUTBOL-TV

Тайсън Фюри с успешен дебют в кеча! Българинът Русев с победа за отбора на Хълк Хоган

Повече от успешен дебют в кеч индустрията направи бившия крал на тежката категория в професионалния бокс - Тайсън Фюри. Циганския крал победи една от звездите в WWE Броун Строуман на събитието Crown Jewel в Саудитска Арабия.

Доста впечатляващо беше и влизането на Фюри на ринга. Той се появи, облечен в традиционното облекло за Саудитска Арабия под звуците на песента на Isley Brothers - “It's Your Thing". Последва двубой срещу Строуман, като боксьорът "нокаутира" с дясната ръка Строуман, който не успя да се изправи, докато реферът брои до 10.

Според медиите в САЩ британецът ще получи един от най-високите хонорари във федерацията, който е 15 милиона долара (12 милиона паунда). Това е близо половината от всички пари, които Фюри до момента е получил в боксовата си кариера - 30 милиона паунда.

Страхотен мач, гарниран с успех записа и българският кечист Мирослав Барняшев, по-известен като Русев. Пловдивчанинът бе в "Отбор Хълк Хоган", като самата легенда на кеча бе в ъгъла на победителите. В отбора на Хоган бе и голямата звезда на кеча в момента Роман Рейнс, докато противниковия тим бе воден от друга легенда - Рик Светкавицата, където най-голямото име бе Ренди Ортън.

  Сподели
123