Фюри към Кличко: Винаги ще те преследвам, глупако


Н. Гавазов

Фюри към Кличко: Винаги ще те преследвам, глупако

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри отново се обърна към Владимир Кличко. Британецът каза, че украинецът е неудчник и никога не е бил добър боксьор.

"Наистина не знам (дали Кличко ще се върне на ринга). Той вече е на 43 години. Да, 43. Кличко бе лош дори в най-добрите си години. Той е голям неудачник. Реално е един неудачник. Владимир Кличко никога не е бил добър.

Той на 100% мисли за завръщането си. Но аз ще те преследвам до края на дните ти, глупако. Ще ти се присънвам в нощните кошмари. Никога няма да победиш Циганския крал. Изритах ти задника и трябва да помниш това. Сега си известен като "Сучко". Това наистина е така. Той ме мрази.

Всички казват, че битката ми с него бе ужасна. Този човек е вагина (редакция на FUTBOL TV). Той винаги е лъгал за делата си. Но той е губещ", заяви Фюри за iFL TV.

Напомняме, че на 15 юни в Лас Вегас Фюри ще се бие с немеца Том Шварц. Освен това Тайсън иска бой с Деонтей Уайлдър в края на декември.

Стрийминг платформата DAZN предлагаше на Владимир Кличко договор за три боя, за което украинецът трябваше да получи гарантиран хонорар от 80 милиона долара. Първата битка е срещу боксьор, който е в топ 10 на световната класация в Германия. След това следват две битки на стадион "Уембли"  срещу Антъни Джошуа и Тайсън Фъри.

Имайте предвид, че в средата на март Владимир възобнови тренировки.

  Сподели
707