За първи път женски мач ще закрие Кечмания


В. Мухарски

За първи път женски мач ще закрие Кечмания

Двубой за титлата при жените на "Първична сила" ще закрие предстоящия турнир "Кечмания 35". За първи път женски двубой ще бъде "черешката на тортата" в чаканото, от милиони по света, кеч шоу. Иновативното решение е взето с оглед на любопитната вражда, която се очертава във въпросния мач. Шампионката Ронда Раузи ще защитава титлата си в мач "тройна заплаха", в който участие ще вземат още любимката на феновете Беки Линч, както и Шарлът Флеър.

Иначе очакванията бяха "мачът на вечерта" да бъде за универсалната титла. Там друг бивш шампион в ММА (освен Раузи) - Брок Леснар ще има за съперник Сет Ролинс. Друга интересна среща се очертава между шампионът на WWE Даниъл Брайън срещу Кофи Кингстън (все още не е официално потвърдена).

Българският кечист в WWE Мирослав Барняшев, по-известен като Русев все още не знае съперника си за големия турнир. Слуховете обаче са, че той вероятно ще участва в двубой за титлите по двойки на "Разбиване", а негов партньор да бъде Шинске Накамура (Япония). Друг вариант за Русев е да се включи в голямото меле, което е в памет на легендата в кеча - Андре Гиганта.

Доста любопитно е да се отбележи, че две седмици преди "Кечмания" все още няма информация за участието на двама от любимците на феновете - Джон Сина и Гробаря. Именно те двамата имаха мач един срещу друг на този турнир преди година. От тогава обаче двамата рядко се появяват в WWE, а феновете се чудят дали все пак няма да бъдат включени в голямото шоу.

  Сподели
232