Екипът на Фюри се надява боят с Уайлдър да е през есента


Н. Гавазов

Екипът на Фюри се надява боят с Уайлдър да е през есента

Франк Уорън, който е промоутър на Тайсън Фюри, все още се надява, че реваншът на неговия клиент с шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър ще се проведе през 2019 година.

Вчера  стана известно, че втората битка между Фюри и Уайлдър  се отлага. Причината за това е новият договор на Фюри  с промоционалната компания Top Rank, според която каналът ESPN става изключителен разпространител на битките си в САЩ. Тайсън трябва да проведе "междинна" битка в Америка, преди да приеме борбата с Уайлдър.

"Ние не сме в бизнеса. ESPN и Top Rank настояват, че първо искат да организират битката на Тайсън в САЩ и едва след това да организират реванш срещу Уайлдър. Това е тъжно, но се надявам, че ще организираме тази борба през септември или октомври. Ще кръстосаме палци. Много съм разочарован, че няма да отмъстим незабавно, но това е извън нашия контрол.

Следващата битка на Фюри  ще бъде срещу някой, с когото можем да се договорим. В момента чакаме списъка на бойците и веднага щом го получим, ще изберем противник. Тайсън не се е бил от декември и не мисля, че ще излезе  на ринга до юни", заяви Уорън.

  Сподели
530