Хамилтън: Ферари дръпна, но ние не изоставаме


Н. Гавазов

Хамилтън: Ферари дръпна, но ние не изоставаме

Лидерът във Формула 1 Луис Хамилтън отбеляза прогреса на своите съперници. В неделя британецът стана победител на Гран при в Германия, укрепвайки своето лидерство  в индивидуално отношение. Британецът обаче отчита, че Ферари прибавя.

"Нямам усещането, че изоставаме от Ферари. В предишните гонки не винаги добивахме максимума, има в какво да се подобрим. Съперниците наистина направиха крачка напред, особено в квалификациите. А ние трябва много да работим, за да се борим с тях", заяви Хамилтън.

"Силната страна на нашия отбор се състои в това, че запазваме хладнокръвие, никога не се оплакваме и се стараем да станем по-добри. Ако възникнат проблеми през уикенда, когато е надпреварата, ние веднага го решаваме. Невероятно е колко бързо "Мерцедес" намира решения", каза още британецът.

"Не смятам Ферари за фаворит, а нас. Да, сега Скудерията има известно преимущество, но ние доказахме, че можем да постигаме резултати във всяка ситуация. Имаме всичко необходимо, за да се справим с всичко", завърши Хамилтън.

  Сподели
473