Русев със загуба на Кечмания


В. Мухарски

Русев със загуба на Кечмания

Българският кечист в WWE Мирослав Барняшев, по-известен като Русев, направи поредния си добър мач, но в крайна сметка инкасира загуба на най-голямото шоу за годината - Кечмания. Русев беше в двубой за титлата на САЩ - "Фатална четворка" срещу шампиона Ренди Ортън, Боби Руд и Джиндър Махал. Именно индиецът тушира българина и по този начин отне титлата на Ортън. Русев обаче се радваше на невероятна подкрепа от страна на феновете в Ню Орлиънс, щата Луизиана, които не спираха да скандират неговия слоган "Русев ден".

Иначе тази Кечмания остави доста смесени чувства у феновете. Привържениците бяха доста разочаровани от главния мач на вечерта, който противопостави Брок Леснар срещу Роман Рейнс. Малко изненадващо универсалният шампион се поздрави с победата. Очакванията бяха, че Рейнс ще бъде победител, тъй като слуховете са, че Леснар ще се завърне в ММА средите, като се очаква съвсем скоро да подпише договор с UFC, чийто шеф Дана Уайт бе на трибуните за Кечмания. Леснар обаче записа победа и запази титлата си, което все пак допадна на феновете. По време на самия мач обаче те скандираха "Скука", очаквайки успеха на Рейнс, което все пак не се случи.

Може би най-очакваният мач за вечерта беше свързван с друго име, познато повече в MMA средите. Бившата шампионка в UFC Ронда Раузи направи своя официален дебют на ринга на WWE. Тя записа победа в мач по двойки, където си партнира с бившия олимпийски медалист Кърт Енгъл срещу Трите Х и Стефани МакМеън. Именно този мач е считан от специалистите за един от най-интересните за вечерта.

Шампионът на WWE Ей Джей Стайлс се поздрави с победа в мача си срещу Шинске Накамура. Един от любимите кечисти Даниъл Брайън също зарадва феновете, след като се завърна на ринга с победа. Той и Шейн МакМеън успяха да се справят със Сами Зeйн и Кевин Оуенс.

Разочароваща обаче беше срещата между Джон Сина и Гробаря. Този двубой бе под пет минути и изобщо не се хареса на привържениците. В крайна сметка Мъртвеца победи Сина.

  Сподели
560