Русев ще се бие за титла на Кечмания


В. Мухарски

Русев ще се бие за титла на Кечмания

Българският кечист в WWE Мирослав Барняшев, по-известен като Русев, ще има мач, при това за титла, на предстоящата Кечмания. Две седмици преди най-голямото събитие в кеча, българинът още не знаеше дали ще участва в някоя среща.

В последното шоу "Разбиване" обаче, Русев тушира шампиона на САЩ Ренди Ортън в мач по двойки. Миро си партнира с единия от претендентите за титлата - индиецът Джиндър Махал, докато Ортън беше в отбор с другия претендент - Боби Руд. Последните двама не успяха да се сработят, което спомогна на Русев да спечели мача за неговия отбор.

Веднага след тази среща стана ясно, че мачът на Кечмания за титлата на САЩ няма да бъде с трима, а с четирима участници - Ортън, Русев, Махал и Руд. Статистиката сочи, че роденият в Пловдив кечист вече е печелил тази титла, при това два пъти. Той дори има една защита на трофея преди няколко години на самата Кечмания, когато обаче загуби от абсолютния фаворит Джон Сина. Сега обаче везните са наклонени към родния талант, който в последно време се радва на сериозна подкрепа от страна на публиката, която все по-често скандира неговия слоган: "Русев ден".

Кечмания 34 ще се проведе на 8 април (В България - в ранните часове на 9 април) в Ню Орлиънс, щата Луизиана в САЩ. На този етап са планувани цели 13 мача (Три или четири, от които ще бъдат в Pre-Show). В един от най-интересните Брок Леснар ще защитава универсалната титла срещу Роман Рейнс. Титлата на WWE пък противопоставя Ей Джей Стайлс и японеца Шинске Накамура. Феновете очакват с интерес и смесения мач по двойки, който ще е официален дебют на Ронда Раузи в Световната федерация по кеч. Бившата шампионка на UFC и олимпийска медалистка ще си партнира с кеч легендата и също носител на медал от Олимпиада - Кърт Енгъл в мач срещу Трите Х и Стефани МакМеън.

  Сподели
303