Хамилтън: Няма да се предам


Н. Гавазов

Хамилтън: Няма да се предам

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън сподели мнение за шансовете да спечели шампионската титла в навечерието на финалната гонка от сезона, която ще се състои в Абу Даби.

"Подхождам към финалната гонка в ужасна позиция. Даже да изляза на трасето и да се представя както на последното състезание, това може да се окаже излишно, защото много точки загубих по-рано. Но не възнамерявам да се предавам, защото всичко може да се случи. Това е малко вероятно, но изненади са възможни", заяви Хамилтън.

"Нико прави каквото може. Той финишира във всяка гонка и нямаше тези проблеми, с които аз се сблъсках. Той има фантастична надеждност, така че ще е трудно да го победя. Сериозно, какво може да се случи? Нико просто ще завърши втори. на мен само ми остава да си върша своята работа и да се надявам, че ще ми провърви", каза още англичанинът.

"Гордея се със себе си и ще продължавам да се гордея, докато играя на такова високо ниво. Гордея се с момчетата, които ми помогнаха да спечеля тези гонки. Ние провеждаме великолепен сезон - аз постигнах вече девет победи, а победата в Бразилия стана за мен 31-ва с екипа на Мерцедес. Невероятно", завършва Хамилтън.

 

  Сподели
139