Барселона обърна десет от Атлетико (видео)


И. Ангелов

Барселона обърна десет от Атлетико (видео)

В първата среща от четвърт-финалната фаза на Шампионска лига между Барселона и Атлетико Мадрид, изиграна днес на "Камп Ноу" в Барселона, домакините успяха да обърнат резултата от губеща позиция до 2:1 благодарение на две попадения на името на Луис Суарес. За гостите Торес откри, но бе изгонен рано в мача.

Началото на срещата беше за домакините, като постепенно Атлетико намери мястото си и започна да задържа топката. След голям пропуск на Неймар при едно центриране на Алвес, Фернандо Торес успя да открие когато Коке пусна топката през отбраната в празното пространство между централните бранители, а там сам срещу Тер Щеген Торес октри хладнокръвно - 1:0.

Само 10 минути след това обаче от герой Торес се превърна в грешник, когато безразсъдно влезе срещу Бускетс и си изкара втори жълт картон. Тук халфът на Барса също изигра ролята си, като забеляза противника и обърна гръб за да принуди рефера да покаже картон.

След почивката Барса овладя срещата и започна да реди опасности пред вратата на Атлетико. Отбраната на гостите се проби в 63-ата минута, когато Суарес бе на правилното място в една многоходова акция да завърши нещо като удар на Жорди Алба за 1:1.

В 74-ата минута Суарес оформи обрата на домакините след силен удар с глава през Облак при едно меко центриране на Алвес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
190