Ибра не даде шанс на Челси срещу ПСЖ (видео)


И. Ангелов

Ибра не даде шанс на Челси срещу ПСЖ (видео)

ПСЖ ще играе в полуфиналната фаза на Шампионска лига след като днес гостуваше на "Стамфорд Бридж" на лондонския Челси, и успя да победи с 2:1, точно както направи и на собствения си стадион в първата среща между двата отбора. Днес Златан Ибрахимович бе ключов за своите с гол и асистенция.

Срещата започна открито от двата тима, които заявиха ясно, че търсят голове. След ранен шанс пред Коста за Челси, Ибрахимович успя да вкара, но попадението бе отменено поради засада в 6-ата минута.

В 16-ата обаче Ибра бе изведен от дясно в наказателното поле и центрира перфектно по земя на втора греда, където Адриен Рабио се бе включил и завърши от непосредствена близост на празна врата за 1:0. Челси отговори 10 минути след това когато при атака с много подавания Вилиан намери Коста в наказателното поле, а той финтира опонент и си откри място за удар през Трап и 1:1. До почивката Челси остана по-силен на терена.

Във втората част ПСЖ отново намери начини да атакува опасно. В 62-ата минута Ибрахимович бе близо до гол. 5 минути след това той го намери при идентична ситуация на първия гол на французите - Ди Мария бе изведен в предни позиции и центрира ниско към далечната греда, където Ибра завърши през Куртоа за 2:1. Попадението отне от желанието на "сините" за игра, като Ибрахимович можеше да вкара отново в 79-ата минута. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
118