12 гола в мачовете на ПСЖ и Реал Мадрид (видео)


И. Ангелов

12 гола в мачовете на ПСЖ и Реал Мадрид (видео)

Реал Мадрид и Пари Сен Жермен гостуваха на Шахтьор Донецк и Малмьо съответно за победи с 4:3 и 5:0, след което ситуацията в първа група изглежда по следния начин: "Белия балет" води с 13 пункта, ПСЖ е втори с 10, Шахтьор има само 3 точки, колкото има и Малмьо на дъното на класирането.

Отборът на Рафаел Бенитес започна много добре гостуването си като още в 18-ата минута Кристиано Роналдо завърши една атака, включила Лука Модрич и Гарет Бейл, в края на която топката бе предоставена на португалеца за удар с глава от труден ъгъл и 1:0. В 30-ата минута той бе близо до нов гол с глава, но стреля в Пятов.

В 50-ата минута Роналдо асистира за включилият се на скорост в наказателното поле Мордич за 2:0. 2 минути след това португалецът направи асистенция и за Дани Карвахал, който завърши с фалцов удар за 3:0.

Отново Кристиано се разписа в 70-ата минута при добавка след собствения си удар, а след това 4:0 започна възход за домакините. Алекс Тейшейра върна гол от дузпа в 77-ата минута - 4:1. В 83-ата Дентиньо вкара след един корнер, удължен от Степаненко. 2 минути преди края на редовното време отново Тейшейра реализира за 4:3 и направи последните минути инфарктни за Реал, но за повече време нямаше.

 

Междувременно Златан Ибрахимович се завърна в родината си за победа с 5:0. Той успя да се разпише, но Анхел Ди Мария открадна шоуто с представянето си днес.

Още в 3-ата минута тук Рабиот откри след като сам пое топката на центъра, напредна и размени подавания с Ибрахимович, разпредели за Ван дер Вил на крилото, а той върна с центриране на главата на халфа за 1:0. 

2:0 направи Мария в 14-ата минута след добро центриране по земя от Матуиди. Ибрахимович направи резултата 3:0 в 49-ата минута отново след подаване на Матуиди при дефанзивна грешка на домакините.

В 60-ата минута домакините пропуснаха дузпа чрез Розенберг. Ди Мария вкара отново в 68-ата минута с глава при подаване на Максуел от фланга. В 82-ата минута крайното 5:0 вкара Лукас с красиво изпълнение от далеч.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127