Байер ще си тръгне само с точка от Борисов Арена


П. Пенков

Байер ще си тръгне само с точка от Борисов Арена

Във вторник от 19:00 часа българско време БАТЕ Борисов и Байер Леверкузен се изправят един срещу друг в двубой от група Е на Шампионска лига. И двата отбора имат реални шансове за продължаване напред, тъй като втория, третия и четвъртия в групата биват отдалечени само на точка един от друг. За момента Рома заема второто място с 5 спечелени точки от първите четири изграни сблъсъка, докато Байер Леверкузен и БАТЕ Борисов се нареждат съответно на третото и четвъртото място с 4 и 3 точки. На 16 септември съставът на Роджер Шмид постигна убедителен успех у дома срещу беларуския тим, побеждавайки го с 4:1 на "Бай Арена", след попаденията на Мехмеди, Каланоглу и Ернандес. Преди две седмици БАТЕ триумфира в родното си първенство, завършвайки на лидерската позиция в подреждането с 12 точки преднина пред втория Динамо Минск. Байер Леверкузен пък се изкачи до шестото мястото в Бундеслигата, след като в събота постигна победа с 3:1 при визитата си на Айтрахт Франкфурт.

Виталий Родинов и Александър Йермакович са единствените два под въпрос за домакинството на Байер Леверкузен от лагера на БАТЕ Борисов.

За немския тим пък аут, поради травми са Арангуис, Хилбърт, Йедвай, Сеунг-Вуу и Бендер. ЙОмер Топрак и Кирякос Пападопулос пък са наказани.

Прогноза: БАТЕ Борисов - Байер Леверкузен 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
281