Битката между титаните ще завърши без голове


Н. Гавазов

Битката между титаните ще завърши без голове

Реал Мадрид - ПСЖ
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 03.11.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Марк Клатънбърг (Англия)

Реал Мадрид ще се опита да вземе връх над френския ПСЖ на "Сантяго Бернабеу", но това няма да бъде толкова просто. Мнозина определят мача като битка между основните кандидати за спечелване на тазгодишното издание на Шампионска лига. Трудно е да се съгласим с подобно твърдение два месеца след началото на сезона, но със сигурност може да кажем, че мачът в испанската столица ще е сблъсък между два могъщи гранда, които делят първото място в квартета си и все още не са допуснали гол във вратите си.

Впрочем, не бива да очаквате някакво зрелище. Първата среща в Париж завърши без голове, като съперниците играха много внимателно, сякаш се намират в допълнителните полувремена на финала в турнира. Нещо подобно може да видим и сега, въпреки че победителят ще се класира за плейофите, ако в другия мач Малмьо загуби.

През уикенда двата съперника икономисаха сили. Реал победи Лас Палмас с 3:1, като Иско, Роналдо и Хесе се отличиха, при това Рфа Бенитес остави извън състава Навас, Хамес и Рамос, а Модрич бе заменен на почивката. ПСЖ пък уверено (по игра) победи Рен, като Лоран Блан остави на пейката Ибрахимович и Верати, а Кавани и Давид Силва изобщо не бяха включени в групата. Впрочем, парижани могат да си позволят този лукс, защото са лидери в класирането, на десет точки пред най-близкия си преследвач и отсега може да кажем, че интригата с титлата в Лига 1 приключи.

И Реал и ПСЖ имат проблеми със съставите. Бензема, Бейл, Карвахал и Арбелоа са контузени от домакините. В състава се завръща Хамес, който ще бъде в средата на атаката. Рамос и Варан ще оформят двойката централни защитници.

Гостите са без Маркиньос и Пасторе. Давид Луис ще замени своя сънародник, а Кавани ще застане отляво на нападението.

Както казахме, не бива да очакваме зрелище. Рафа Бенитес на първо място ще иска отборът да не допусне гол, а гостите да не загубят срещата. Ако има победител, той ще е с разлика от един гол. Интересното около мача е завръщането на Анхел Ди Мария на "Сантяго Бернабеу", както и противопоставянето Роналдо - Ибрахимович. Любопитен момент ще бъде срещата между Тони Кроос с бразилската защитата на гостите. Изобщо, доста интересни неща има около този мач, жалкото е, че едва ли ще видим много голове.

Прогноза: Реал Мадрид - ПСЖ 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

04 октомври Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:1 (Примера)
17 октомври Реал Мадрид - Леванте 3:0 (Примера)
21 октомври ПСЖ - Реал Мадрид 0:0 (Шампионска лига)
24 октомври Селта - Реал Мадрид 1:3 (Примера)
31 октомври Реал Мадрид - ПСЖ 3:1 (Примера)

ПСЖ:

04 октомври ПСЖ - Марсилия 2:1 (Лига 1)
17 октомври Бастия - ПСЖ 0:2 (Лига 1)
21 октомври ПСЖ - Реал Мадрид 0:0 (Шампионска лига)
25 октомври ПСЖ - Сент Етиен 4:1 (Лига 1)
30 октомври Рен - ПСЖ 0:1 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - ПСЖ

5 срещи
1 победа за Реал Мадрид
2 равенства
2 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 7:5 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199