Ювентус няма да има сили да се пребори със Севиля


П. Пенков

Ювентус няма да има сили да се пребори със Севиля

Ювентус - Севиля
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 30.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Йонас Ериксон (Швеция)


Ювентус и Севиля ще се изравят един срещу друг в сряда от 21:45, като двубоят ще бъде част от втория кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Двата тима си поделят лидерската позиция за момента в група D, поради факта, че успяха да постигнат победи в първите си мачове от турнира. Ювентус съответно победи Манчестър Сити като гост с 2:1, а Севиля регистрира класическа победа с 3:0 у дома над Борусия Мюнхенгладбах. Съставът на Масимиално Алегри започна изключително лошо новия сезон в Серия А, като до момента тима има записана само една победа, а след другите си двубои инкасира 2 равенства и 3 загуби. Поради този факт "старата госпожа" се намира на далечната 15-та позиция в подреждането, което определено контрастира с представянето на отбора през миналия сезон. Колкото до Севиля, то испанския тим също не може да се похвали с добър старт на сезона в Примера дивисион, постигайки 1 победа, 2 равенства и 3 загуби на този етап от надпреварата. През уикенда съставът на Унай Емери междудругото записа първия си успех в този сезон, надигравайки трудно Райо Валекано с 3:2 на собствения си "Рамон Санчес Писхуан". Севиля е 16-та във временното класиране в Примера, като само 2 точки делят отбора от попадане в зоната на изпадащите.

Ювентус няма да може да разчита на ключовото си дуо в мача срещу Севиля. Това са Клаудио Маркизио и Марио Манджукич, които продължават да лекуват травми. В допълнение на това, в лазарета на "старата госпожа" се намират все още Квадво Асамоа, Стефано Стураро и Стефан Лихтнащайнер. Мартин Касарес пък е наказан, след като беше аренстуван затова, че шофира под въздействието на алкохол.

Севиля също има проблеми с доста контузени играчи преди гостуването на "Ювентус Арена". Това са Нико Пареха, Евер Банега, Адил Рами, Даниел Карико и Бето, които със сигурност пропускат срещата. Какута, Ескудеро и Кристофоро пък не се знае дали ще могат да вземат участие в срещата, като вероятно ще бъдат подложени на късни медицински прегледи.

Прогноза: Ювентус - Севиля 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

12 септември Ювентус - Киево 1:1 (Серия А)
15 септември Манчестър Сити - Ювентус 1:2 (Шампионска лига)
20 септември Дженоа - Ювентус 0:2 (Серия А)
23 септември Ювентус - Фрозиноне 1:1 (Серия А)
26 септември Наполи - Ювентус 2:1 (Серия А)

Севиля:

11 септември Леванте - Севиля 1:1 (Примера)
15 септември Севиля - Борусия М'гладбах 3:0 (Шампионска лига)
20 септември Севиля - Селта 1:2 (Примера)
23 септември Лас Палмас - Севиля 2:0 (Примера)
26 септември Севиля - Райо Валекано 3:2 (Примера)


Досегашни срещи:

Ювентус - Севиля

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
317