ПСЖ - Малмьо: Домакините са фаворит в мача


Н. Гавазов

ПСЖ - Малмьо: Домакините са фаворит в мача

ПСЖ - Малмьо
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 15.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Сергей Карасьов (Русия)

ПСЖ влиза в новия евротурнирен сезон с големи амбиции. Не е тайна, че след много победи във всички вътрешни турнири пред Лоран Блан стои задачата за постигане на успех в Шампионска лига. Вече никой в Париж не е удовлетворен от обикновено класиране за четвъртфиналите. Преди това обаче френският първенец ще трябва да преодолее груповата фаза на турнира. Първи съперник по пътя на един от най-богатите клубове в света е шведския Малмьо, който в плейофите на Шампионска лига успя да се справи със Селтик.

Една от главните интриги на предстоящия сблъсък е участието на Златан Ибрахимович срещу първия отбор в своята кариера. Шведът не игра срещу Бордо миналата седмица, но Лоран Блан каза, че умишлено е дал почивка на Златан, което означава, че шведът ще се появи тази вечер и зрителите ще могат да видят трогателен момент в кариерата на една от главните звезди на съвременния футбол.

Иначе формата на съперниците е идентична, с тази разлика, че Малмьо имаше две загуби преди да запише серията си от три мача без поражение. След 23 изиграни двубоя шведите са пети в класирането на Алсвенскан, на седем точки от топ 3. Относно ПСЖ, трябва ли да се изненадваме, че французите са с 13 точки от 5 мача и са лидери в класирането?

От кадровите новини трябва да отбележим наказанието на Серж Орие. Защитникът си осигури наказание от три мача, след като през миналия сезон нападна съдия в своя Twitter. Най-вероятно Грегъри ван дер Вил ще замести младежа. Що се касае до гостите, добрата новина е завръщането на главната звезда Маркус Розенберг. Иначе в лазарета остава Златан Азинович.

Интересни факти:

- ПСЖ никога в историята си няма загуба от шведски отбор.

- ПСЖ достига до четвъртфинал в ШЛ през последните 3 сезона.

- Ибрахимович е на три гола пред повторение на рекорда на голмайстора в историята на ПСЖ Педро Паулета, който има на сметката си 109 попадения.

- Малмьо задължително вкарва в последните си три мача от ШЛ.


Коефициентът за победа на ПСЖ е много нисък и този факт ясно показва кой е фаворит в мача. Нашият съвет е да се съсредоточим в друга посока на нашата игра, например, в това, че гостите ще отбележат гол (2.50 коефициент) или Кавани или Ибра да вкарат първото попадение в срещата (3.20). Съблазнителен е коефициентът за гол на двата отбора, а опцията първо полувреме за домакините и спечелване на мача от ПСЖ може да се използва в комбинация с други прогнози.

Прогноза: ПСЖ - Малмьо 3:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

ПСЖ:

07 август Лил - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
16 август ПСЖ - Газеле Аячо 2:0 (Лига 1)
21 август Монпелие - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
30 август Монако - ПСЖ 0:3 (Лига 1)
11 септември ПСЖ - Бордо 2:2 (Лига 1)

Малмьо:

19 август Селтик - Малмьо 3:2 (Шампионска лига)
22 август Хекен - Малмьо 1:0 (Олсвенскан)
25 август Малмьо - Селтик 2:0 (Шампионска лига)
30 август Хелзингборг - Малмьо 0:3 (Олсвенскан)
12 септември Малмьо - Елфсборг 1:1 (Олсвенскан)


Досегашни срещи:

ПСЖ - Малмьо

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153