Лудогорец напусна Европа


И. Ангелов

Лудогорец напусна Европа

Лудогорец отпадна от Милсами във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Това разочароващо представяне българите допуснаха след загуба с 1:0 у дома в Разград, и загуба на гости в Молдова с 2:1, макар срещата да започна обнадеждаващо за Лудогорец. Поради напускането на толкова ранен етап разградския тим не може да играе и в Лига Европа.

В 27-ата минута Вандерсон изравни резултата и всичко отново бе в баланс между двата отбора. Атаката тук бе добра, а в нейния край Марселиньо намери Вандерсон за 1:0. Това статукво продължи само минута, защото Буд се оказа в добра позиция пред Стоянов, той парира, но Андроник с удар с глава изравни за 1:1.

В 38-ата минута гостите бяха близо до нов гол чрез Вандерсон, но Мицу спаси. При последвалия корнер и Мисиджан бе лишен от гола.

След почивката темпото спадна и в двата отбора. В 72-ата минута Кожукари за домакините бе изгонен, като така те се принудиха да се отдръпнат в защита. Лудогорец обаче така и не създаде добро положение. Така се стигна до 89-ата минута, когато при контра Рацу завърши за 2:1.

  Сподели
200