Лудогорец загуби от Милсами за ШЛ


И. Ангелов

Лудогорец загуби от Милсами за ШЛ

Лудогорец започна с грешна стъпка втория си опит за влизане в групите на Шампионска лига след миналогодишния успех. Днес в Разград домакините приеха шампиона на Молдова - Милсами, но гостите успяха да победят с 1:0 и да се окажат крачка по-напред от българите преди реванша от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

Началото бе сравнително равностойно между двата тима, а в средата на полувремето Александров бе близо до това да открие след едно центриране на Мисиджан. Отново двамата бяха замесени малко по-късно в добра атака, която трябваше да завърши с гол, но вратарят Мицу спаси своите с добра намеса на два пъти.

В 41-ата минута при един корнер за гостите се стигна до 1:0, когато Антонюк се възползва от лошата игра на отбраната на домакините и от непосредствена близост откри. Току преди почивката добър удар на Мисиджан бе спасен от гол-линията.

Във втората част гостите получиха нов шанс за гол чрез Кристиан Буд, но Стоянов спаси негов удар с глава. Лудогорец получи само една добра възможност да изравни, а тя дойде пред резервата Препелица в края, но той стреля високо. Току преди последния сигнал пред Буд се откри и още една възможност за гол, но домакините съхраниха резултата.

  Сподели
171