Лудогорец ще стартира с победа в Шампионска лига


FUTBOL-TV

Лудогорец ще стартира с победа в Шампионска лига

Лудогорец - Милсами
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 14.07.2015г.
Час: 20:45
Съдия: Анти Мунуку (Финландия)


Шампионът на България за последните години Лудогорец стартира тазгодишната си еврокампания с двубой срещу Милсами. Разградчани са фаворити и за двете срещи, макар в тима да има няколко промени в сравнение с миналогодишния тим, който влезе в групите на турнира и записа една победа. Прогнозата на Futbol-tv за първия мач е за знак - 1.

Лудогорец е с нов треньор. Въпреки отличното представяне на отбора, наставникът Георги Дерменджиев бе уволнен. На него все пак бе предложен друг пост в клуба, а мястото му на резервната скамейка бе дадено на Бруно Рибейро.

От отбора си тръгнаха част от играчите, като определено най-сериозно впечатление направи трансферът на Кайсара, който премина в Шалке 04. Фабио Ешпиньо, Христо Златински, Роман Безяк, Александър Барт и Даниел Абало също вече не са част от разградския тим. Юнес Хамза категорично не попада в плановете на новия наставник на разградчани Бруно Рибейро. Голямата звезда на тима Марселиньо също не скри, че може да се стигне до негов трансфер до края на летния прозорец. Марселиньо обаче със сигурност пропуска първата среща на тима в Европа, тъй като е наказан заради червен картон от мача с Реал Мадрид. Върджил Мисиджан пък се контузи още в началото на лагера в Австрия и няма да може да вземе участие в срещата.

В тима от Разград обаче не липсват и нови попълнения. Добре познатият у нас Лукас Саша подписа с тима и почти сигурно ще стартира като титуляр срещу Милсами. Бившият играч на ЦСКА ще партнира на Светльо Дяков в средата на терена. В нападение отборът се подсили с Джоди Лукоки, както и с бившия играч на Ботев Пловдив - Цветелин Чунчуков. И двамата вероятно ще останат на пейката за сметка на Мисиджан и Кишада. На едното крило запазено място има Мишо Александров, но на другия фланг изборът е доста по-сериозен. Бруно Рибейро почти сигурно ще даде шанс на новия играч на тима Андре Препелица. Все пак не е изключено да бъде предпочетен Анисе или Вандерсон.

На вратата на Владо Стоянов ще бъде предпочетен пред Милан Борян. Козмин Моци, Георги Терзиев, Йордан Минев и Браян Ангуло ще бъдат бранителите пред него. "Имам много добър отбор и ще играем срещу добър отбор. Трябва да работим добре, за да донесем радост на феновете. Всички отбори са трудни, всеки един отбор в Шампионска лига е труден противник. Вярвам в моя отбор, знам, че сме качествен отбор и смятаме, че ще спечелим следващия мач и се надяваме на това“, заяви Бруно Рибейро.

Относно съперника Милсами, Рибейро коментира: "Знаем всичко, гледахме видео на три мача и следващите дни ще ги изучаваме все повече и повече, за да бъдем готови и да ги елиминираме. Не съм притеснен, не искам да се стига до защита, искаме да играем само за победа. Ще продължим да работим следващите дни“, допълни португалецът.

Молдовският тим е доста по-скромен съперник като селекция и бюджет. Милсами обаче имат доста пресен спомен от мач срещу български опонент. В началото на тази календарна година тимът се изправи срещу Левски в контрола, която се игра в Турция и завърши без победител. Освен това от щаба на молдовците признаха, че са гледали на запис доста от мачовете на Лудогорец и са направили всичко възможно да разузнаят силните страни на разградчани.

Отборът на Милсами не е за подценяване. Освен молдовци, в тима има още играчи от Мароко, Нигерия, Украйна, Хърватия и Румъния, които допълнително вдигат класата на отбора.


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - МИЛСАМИ 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

28 юни ФК Краснодар - Лудогорец 2:3 (Приятелска среща)
01 юли ЦСУ Крайова - Лудогорец 0:1 (Приятелска среща)
04 юли Лудогорец - Локомотив Москва 0:2 (Приятелска среща)
07 юли Спарта Прага - Лудогорец 1:0 (Приятелска среща)
08 юли Зенит - Лудогорец 0:0 - Прекъснат (Приятелска среща)

Милсами:

15 май Милсами - Зария 5:0 (Дивизия А)
20 май Милсами - Дачия 2:1 (Дивизия А)
25 юни Шериф - Милсами 3:1 (Суперкупа на Молдова)
06 юли Милсами - Иличивец 2:0 (Приятелска среща)
08 юли Милсами - Десна 1:1 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Лудогорец - Милсами

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217