Ювентус продължава след като не получи гол в Монако (видео)


И. Ангелов

Ювентус продължава след като не получи гол в Монако (видео)

След като миналата седмица успя да победи с 1:0 своя опонент в Италия, Ювентус гостуваше на Монако в опит да съхрани своето предимство. "Старата госпожа" успя да изпълни задачата си днес и след завършил при 0:0 мач, продължава към полуфиналите на най-комерсиалното състезание - Шампионска лига.

Очаквано Юве започна прибран дълбоко и изчакваше своя опонент. Кондогбиа стреля добре в 6-ата минута от далечна дистанция, но се размина с попадението. В 14-ата минута Силва изработи положение за Мартиал, но Барцали бе там да спаси своите. Последва ново положение пред Кондогбиа, но Юве не се пропукваше.

След почивката в игра за Жереми Тулалан се появи Димитър Бербатов. В 50-ата минута след статично положение и грешка на Буфон, Абденоа имаше златен шанс да открие, но бе спрян от Евра. 6 минути след това при грешка на Видал топката изведе Бербатов срещу Буфон, но вратарят се оказа по-бърз. В края на мача нападателят отново бе намерен с добра топка в наказателното поле, но в опита си да овладее извърши нарушение срещу Бонучи и отново до гол не се стигна.

Едно от добрите положения за гостите дойде току преди последния сигнал, когато от статично положение Пирло нацели гредата. Така Ювентус достигна до прогреса в състезанието.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108