Реал Мадрид пречупи Атлетико в самия край (видео)


И. Ангелов

Реал Мадрид пречупи Атлетико в самия край (видео)

Реал Мадрид ще играе полу-финал в Шампионска лига, след като днес европейският шампион успя да сломи съпротивата на кръвния враг Атлетико Мадрид в четвъртфиналната фаза на състезанието. В първия кръг от тази фаза голове не паднаха, а днес в края на срещата Чичарито успя да реализира за минимална победа, след като гостите бяха останали и с човек по-малко.

По време на цялата среща Реал доминираше по отношение на всеки показател, но Атлетико се бранеше добре и спираше всяка атака рано, а в няколкото добри възможности пред Иско, Роналдо и Ернандес, Облак се намесваше с прекрасни прояви. 

В първото полувреме най-близо до гол бе именно португалецът, който излезе сам срещу Облак, но не успя да го преодолее. Чичарито се оказа на два пъти в идентична ситуация през второто полувреме. В 76-ата минута Арда Тюран бе изгонен, когато си изкара втори жълт картон за влизане с шиповете напред в крака на Рамос, който опита да изчисти една топка. 

Така в 88-ата минута Хамес и Роналдо размениха двойно подаване, португалецът навлезе в наказателното поле и привлече при себе си Облак и двама от бранителите, като подаде на Ернандес на чиста позиция и той успя да стреля за 1:0 на "Сантиаго Бернабеу", изпращайки своите напред в най-комерсиалното състезание.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
175