Алегри: В Монако ще бъде друга играта ни


Н. Гавазов

Алегри: В Монако ще бъде друга играта ни

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели мнението си за срещата с Монако от четвъртфиналите на Шампионска лига. Както е известно, "бианконерите" победиха с 1:0 и по този начин изходът от противопоставянето остава отворен.

"Резултатът а нас е добър, тъй като не допуснахме гол на свой терен и получихме малко преимущество. В Монако ще бъде съвсем друга игра. Съперникът показа организираност в отбрана, а също така и добра атака. Пирло? Той проведе добри 70 минути, особено, отчитайки това, че дотогава не игра в продължение на 50 дни. В такива мачове са нужни играчи, способни да решат мача. Неговото подаване се оказа решаващо при дузпата", заяви Алегри.

"Като цяло, аз мисля, че резултатът е заслужен. Това е четвъртфинал и всеки, който е предполагал, че ще спечелим с 3:0, значи се е лъгал. Нашият противник разполага с най-силната защита във Франция и в Шампионска лига. Реваншът? Знаем, че трябва да вкараме гол, вко искаме да продължим напред. Ще кажа, че заради командния стил на противника, сега ни бе по-лесно да играем, отколкото срещу Борусия", добави специалистът.

 

  Сподели
151