Пелегрини: Искам футболистите ми да играят така, както в последните мачове


Н. Гавазов

Пелегрини: Искам футболистите ми да играят така, както в последните мачове

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сподели мнението си за срещата с Рома в рамките на заключителния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят е тази вечер от 21:45 часа българско време и на практика е финал за второто място в квартета.

"Това е важен мач. Класирането за осминафиналите наистина е много важно. В този турнир допуснахме много грешки, особено в Москва и сега искаме да се раздадем на максимум, защото жадуваме да играем в плейофите. Разполагаме с добри играчи и победихме Байерн, а щом го направихме, това означава, че може да победим всеки един друг отбор", заяви Пелегрини.

"Обичаме да атакуваме и не възнамеряваме да променяме своя стил. В началото на сезона не играхме по най-добрия начин, но след това прибавихме и се движим в правилната посока. Но не само ние искаме да играем в плейофите. Рома е силен италиански отбор, за който играят великолепни играчи. Групата ни е много трудна, тук има представители на Германия и Русия. Но ние знаехме, че ще се изправим пред сериозно изпитание. Единствената ми молба към играчите е да играят така, както го направиха в последните срещи", добави специалистът.

 

  Сподели
134