Реал ще завърши групата с още една победа


FUTBOL-TV

Реал ще завърши групата с още една победа

Реал Мадрид - Лудогорец
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 09.12.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Клемен Турпен (Франция)


Реал Мадрид посреща Лудогорец на "Естадио Сантяго Бернабеу" в последна среща от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят е от значение единствено за гостите от Разград, които имат нужда от победа или равен (при второто ще се гледа и крайния изход от другата среща от групата), за да продължи напред в резултата. Въпреки това, резултат различен от 1-ца би се сметнало за голяма сензация.

Добрата новина за щаба на Лудогорец е, че три от звездите на Реал Мадрид със сигурност ще пропуснат мача. Хамес Родригес не се възстанови за срещата, а трайно контузени продължават да бъдат Лука Модрич и Сами Кедира. Тримата ще отпаднат от групата, а също така се очаква Анчелоти да сътвори ротации в своя състав. Все пак почти сигурно като титуляр ще стартира голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, който продължава гонитбата с Лео Меси за голмайстор в Шампионска лига. Именно от CR7 ще се очаква да бележи във вратата на Владо Стоянов. Компания на португалеца в атаката на отбора ще му правят Карим Бензема и Чичарито.

Все още Анчелоти не е взел решение дали да пусне три от големите звезди на Реал - Икер Касияс, Тони Кроос и Гарет Бейл. Най-скъпата покупка на мадридчани през лятото може да получи почивка за сметка на Хесе.

"Трябва да сме готови за динамичен мач. В първата среща Лудогорец показа страхотна скорост в атака. Утре Лудогорец ще се бори поне за точка. Още не съм решил титулярния състав. Утре рано сутрин ще има малка тренировка и тогава ще вземем крайно решение. Кристиано няма нужда от почивка, защото е много добре. Какво да кажа за Кристиано? Фантастичен и невероятен. Нека продължава така. Има извънземна мотивация", заяви Карло Анчелоти.

В състава на Лудогорец почти няма проблеми преди срещата. От известно време с травма е Роман Безяк, който със сигурност отпада от плановете на Георги Дерменджиев. С травма още е и Брайян Ангуло. Треньорът на "орлите" все още има колебания кой измежду Кишада и Хамза да поведе атаката на отбора. Първият е избор за титуляр в последните няколко срещи и не е изключено да стартира и в Мадрид.

Халфът на Лудогорец Михаил Александров е готов да играе срещу Реал Мадрид. Националът пропусна последните две срещи заради контузия, след като имаше разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Травмата му обаче отшумя и той ще бъде включен в групата.

"Участието ни в този мач е добре и за България. Цял свят ще ни гледа, ще гледа Лудогорец, български отбор. Имаме лек проблем, той е психологически, тъй като сме изиграли 11 мача повече от останалите отбори в България. Това е заради многото мачове и лагери. Видяхте последните срещи от нашето първенство на какви терени се играха", заяви Георги Дерменджиев. 



ПРОГНОЗА: РЕАЛ МАДРИД - ЛУДОГОРЕЦ 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

22 ноември Ейбар - Реал Мадрид 0:4 (Примера)
26 ноември Базел - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)
29 ноември Малага - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
02 декември Реал Мадрид - Корнея 5:0 (Купа на Краля)
06 декември Реал Мадрид - Селта 3:0 (Примера)

Лудогорец:

09 ноември Лудогорец - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
22 ноември ЦСКА - Лудогорец 1:1 (А група)
26 ноември Лудогорец - Ливърпул 2:2 (Шампионска лига)
30 ноември Лудогорец - Локомотив София 5:1 (А група)
05 декември Берое - Лудогорец 0:4 (А група)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Лудогорец

1 среща
1 победа за Реал Мадрид
0 равенства
0 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 2:1 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
236