Реал победи минимално на гости на Базел (видео)


И. Ангелов

Реал победи минимално на гости на Базел (видео)

Реал Мадрид продължи перфектния си рекорд в Шампионска лига днес, след пета поредна победа в груповата фаза. Този път на гости на Базел, Мадрид триумфира с 1:0, благодарение на гол от Кристиано Роналдо. Така Реал води групата с 15 точки, Базел има 6 и е втори, Ливърпул е трети с 4, а Лудогорец също има 4.

Базел започна срещата с добър футбол, но скоро изостана в играта. Така в 35-ата минута Карим Бензема получи топка от ляво, по прекрасен начин се справи с двама бранители и предостави топката на Роналдо на чиста позиция за 1:0. В края на полувремето отново Базел натисна своя опонент.

Във втората част Реал стоеше по-добре на терена, като Вацлик спаси вратата си при удар на Роналдо в 52-ата минута. В 66-ата минута Навас трябваше да прави същото за Реал, когато Емболо успя да се намери зад отбраната на "белите", но не преодоля вратаря.

В 74-ата минута Бейл нацели горната греда с мощен шут от ляво. 4 минути след това Роналдо пропусна лековато златно положение за гол. В края Реал подходи дефанзивно и задържа резултата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154