Спортинг победи Шалке в резултатен двубой (видео)


И. Ангелов

Спортинг победи Шалке в резултатен двубой (видео)

Спортинг успя да се покачи до третата позиция в седма група на Шампионска лига, като с 4 точки е само на точка зад втория - Шалке, и точка пред Марибор. Лидер в групата е Челси с 8 точки. Днес португалците приеха Шалке 04 и победиха с 4:2 в един от по-любопитните сблъсъци за вечерта на най-комерсиалното състезание.

В 17-ата минута днес резултатът бе открит чрез автогол на Слимани Ислам, който опита да изчисти топката при пряк-свободен удар, но с глава насочи топката в мрежата и Шалке поведе на гости. В 26-ата минута Спортинг изравни, когато от ново статично положение Сар бе намерен от Силва, и бранителя имаше времето и мястото да реализира.

В 52-ата минута домакините поведоха, когато Нани намери Джеферсон и той стреля добре по земя. Самият Нани вкара в 72-ата минута, когато Карило напредна от дясно, премина през двама бранители и намери крилото на Манчестър Юнайтед за лесен гол.

В 88-ата минута 3:2 оформи Денис Аого, когато бе намерен на добра позиция от Боатенг, като стреля красиво от позиция в наказателното поле. Крайното 4:2 оформи провинилият се при автогола Слимани, който напредна през средата и стреля с добър удар по земя.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107