Борусия разби Галатасарай (видео)


И. Ангелов

Борусия разби Галатасарай (видео)

Борусия Дортмунд съхрани перфектния си старт в Шампионска лига, като отново успя да победи Галатасарай - сега с 4:1 пред домакинската си публика. За победата вкараха Ройс, Папастатопулос, Имобиле и автогол от Кая, а само Балта успя да реализира във вратата на Вайденфелер днес. 

Дортмунд напълно контролираше тази среща, а Снайдер от тима за гостите и Ройс бяха близо до голове рано в мача. В 25-ата минута Ройс центрира от корнер за Сократис, който с глава нацели гредата на Галатасарай. Последва положение и пред Кагава.

В 39-ата минута Ройс откри, когато се възползва от добро подаване на Писчек през Кая, за да стреля под Муслера за 1:0. В 54-ата минута 2:0 оформи Папастатопулос, който успя да завърши една атака с доста подавания около зоната на Муслера след един корнер.

В 69-ата минута Хакан Балта върна гол, когато бе намерен добре от Снайдер при корнер. Само 3 минути след това обаче при бърза контра, Обамеянг центрира за Имобиле, който се справи с Алтинтоп и Муслера за 3:1. В 84-ата минута крайният резултат бе оформен от автогол на Кая, когато едно воле на Имобиле се отклони от него и влетя в мрежата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
115