Реал се разправи с Ливърпул без напрежение (видео)


И. Ангелов

Реал се разправи с Ливърпул без напрежение (видео)

Реал Мадрид продължи перфектния си рекорд и в третия кръг от груповата фаза на Шампионска лига, след като след победи над Базел и Лудогорец, днес на гости в Ливърпул "белия балет" победи мърсисайдци с 3:0. За резултатната победа головете реализираха Кристиано Роналдо и Карим Бензема на два пъти.

Ливърпул започна агресивно срещата, но скоро намали темпото и резултатът бе открит в 23-ата минута, когато Роналдо размени пасове с Бензема, подаде на Родригес, който копна топката над отбраната за португалеца, който с добър удар матира Миноле в далечния ъгъл.

7 минути след това Бензема удвои, когато Миноле изби центриране на Модрич, топката попадна в Кроос, той намери Бензема на далечната греда и с глава нападателят вкара за 2:0. В 41-ата минута Бензема отново реализира при статично положение и Реал на практика си спечели мача още тук. В края на първата част Кутиньо нацели гредата на Касияс с удар от средна дистанция и това бе най-доброто от домакините до момента.

Във втората част Реал намали темпото и играчи като Джерард и Лалана започнаха по-често да играят с топката за домакините. Все пак по-добрите положения отново бяха пред Роналдо, който в 62-ата минута бе близо до гол, но Миноле спаси. 2 минути след това вратарят отново се прояви срещу португалеца. 

Положението на Ливърпул бе в 72-ата минута, когато Стърлинг организира добра атака, но в крайна сметка Лалана бе на позиция в засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134