Коул: Натискът е върху Сити


Н. Гавазов

Коул: Натискът е върху Сити

Защитникът на Рома Ашли Коул сподели мнението си за предстоящата среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Английският футболист отчита силата на противника, но също така изрази надежда, че отборът му може да постигне успех на "Етихад" тази вечер.

"Струва ми се, че всеки знае колко добър е Сити. Той два пъти стана шампион на Англия. В състава си има играчи като Туре, Джеко, Агуеро, Харт, а сега и Лампард. Тези момчета са известни по целия свят със своите победи. Станаха шампиони на Висшата лига и сега искат да спечелят и Шампионска лига. "Гражданите" разполагат с прекрасни футболисти във всички участъци на терена. Знаем за тези футболисти и разбираме колко са силни. Необходимо е да се съсредоточим върху себе си, още повече, че разполагаме с приличен състав. Противникът също е в течение, че това ще е труден мач. Макар да сме аутсайдери в двубоя, Рома е готов да се раздаде и бори без остатък", заяви Коул.

"Сити разполага с дълбок и мощен състав, но аз съм уверен, че сме способни да си съперничим с топ отбори. Може да излезем на терена и да покажем добър футбол, може и да не загубим, Това е най-важното. При всички положения победа на Рома би усложнила задачата на Сити за излизане от групата. Очаквам напрегнат мач. В случай на победа от наша страна, ще бъде много трудно да бъдем настигнати. Натискът е върху Сити. Харт, Милнър и Лампс винаги искат да побеждават. Ние не изпитваме такъв натиск", добави бранителят.

 

  Сподели
112