Харт: С нетърпение очаквам срещата си с Ашли Коул


Н. Гавазов

Харт: С нетърпение очаквам срещата си с Ашли Коул

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт в навечерието на двубоя с Рома от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига, сподели своите съображения относно срещата. Мачът е утре, от 21:45 часа българско време и англичанинът признава, че с нетърпение очаква да се види с Ашли Коул, с когото се познава от съвместната им работа в националния отбор на Англия.

"През цялата не толкова история на отбора в Шампионска лига, жребият се оказва жесток към нас. Вечерите в този турнир са специални, но ние трябва да повишим стандартите си и непременно да побеждаваме в домашните двубои. Ще е чудесно да се видя с Ашли Коул, с когото добре се познаваме от участието си за националния отбор на Англия. Искам да разбера, дали той получава удоволствие от живота в Италия", заяви Харт.

"Макар и да загубихме от Байерн, допускайки гол в последните минути, това също така показва, че ние до последните минути играхме като равни. Това е доказателство, че сме способни да се противопоставяме на всякакви съперници. С Рома просто трябва да доведем нещата до самия им край. Имаме време да поправим ситуацията от загубата с Байерн, но трябва да започнем домашния си мач с победа", каза още вратарят.

""Рома много добре изглежда в последно време. Разбира се, ние изучихме играта на римляните, запознахме с тях още когато стана известен състава на групата ни. Знаем, че см способни да побеждаваме в този турнир и всички са се съсредоточили върху това, как да постигаме успехи", завършва Харт.

 

  Сподели
149