Рома вкара пет на ЦСКА (видео)


И. Ангелов

Рома вкара пет на ЦСКА (видео)

Рома започна по категоричен начин тазгодишната кампания на Шампионска лига, след като в първата среща в груповата фаза на най-комерсиалното състезание италианският гранд победи ЦСКА Москва с 5:1. Попаденията днес на "Щадио Олимпико" вкараха Итурбе, Жервиньо и Майкон за домакините.

Още в 6-ата минута след ранна преса, Жервиньо надбяга отбраната на гостите и пусна топката за Итурбе, който умело избегна капана на засадата, овладя с перфектно докосване и матира Акинфеев. В 10-ата минута упражнението се повтори, но Итурбе напредна от дясно и намери Жервиньо в средата. 

В 20-ата минута Майкон вкара след като Акинфеев действа доста лошо. В 31-ата минута Тоти изработи нов гол за Жервиньо, който завърши с класа. В 50-ата минута Торосидис центрира в наказателното поле, а Сергей Игнашевич в опита си да надиграе Флоренци във въздуха, вкара топката зад Акинфеев за пети път.

След този момент започнахме да гледаме положения и пред домакинската врата, а на няколко пъти Де Санктис се прояви. В крайна сметка той допусна гол в 82-ата минута от Ахмед Муса.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
178