Шмидт: Трябва да сме нащрек с Бербатов


Н. Гавазов

Шмидт: Трябва да сме нащрек с Бербатов

Наставникът на Байер Леверкузен Роджер Шмидт сподели мнението си за стартовия мач от груповата фаза на Шампионска лига против Монако. Според наставника на "аспирините", най-опасният футболист в състава на гостите е Димитър Бербатов, на когото ще бъде отделено специално внимание.

"Уверени сме в себе си и играчите знаят това. Анализирахме играта на Монако. Това е отличен отбор. Известно време те не играха в евротурнирите, но утре няма да бъдат аутсайдери. Сега е началото на сезона и местата в таблицата за класиране не означават нищо. Монако е тим от висока класа, а освен това Шампионска лига е специален турнир, така че резултатите на съперника в националния шампионат няма смисъл да се гледат", заяви Шмидт.

"Бербатов е великолепен играч, който прекрасно игра за Байер. Той е много опасен пред чуждата врата, поради това трябва да сме нащрек с него и да му отделим специално внимание. Навремето той даде много на нашия отбор, винаги ми е харесвал, но сега е от другата страна на бариерата", добави треньорът.

 

  Сподели
109