Дерменджиев: Ще вземем точки, но не знам срещу кого


П. Пенков

Дерменджиев: Ще вземем точки, но не знам срещу кого

Минути след тегленето на жребият за груповата фаза на Шампионска лига, който отреди Реал Мадрид, Базел и Ливърпул за съперници на "разградчани", треньорът Георги Дерменджиев сподели, че целия тим е изгледал на живо случващото се в Монако, като са доволни, че отбори от този ранг ще могат да бъдат наблюдавани в нашата страна. Наставникът добави, че знае качеставата на тези съперници, но остава сигурен, че Лудогорец ще може да спечели точки срещу тях.

"Целият отбор изгледа жребият за Шампионска лига и с нетърпение очаквахме кой отбор ще ни се падне. Трябва да ви споделя, че съм доволен от жребия и като коментар бих казал, че Реал Мадрид ще взриви България и ще можем да на живо да го наблюдават много хора. Това го направи Лудогорец. Знаем силата на Ливърпул, знаем силата и на Базел, който беше наш съперник. Моето мнение е, че ние ще успеем да вземем точки от някои от отборите, но не мога да кажа точно от кой," сподели Дерменджиев. 

"Трябва да ви кажа, че ние имам доста сериозен екип по отношение на противниковото разузнаване. Още тази вечер ще бъде разпределено кой къде ще пътува и кои мачове ще наблюдава. Бъдете сигурни, че ние ще имаме абсолютно пълна информация, както е било и досега. Снощни заявих на Моци след мача, че вече съм объркан и не знам на кой пост трябва да застане. Не ми се иска първия ни мач да бъде с Реал Мадрид, тъй като иска всички наши футболисти да бъдат на терена," добави треньорът на Лудогорец. 

  Сподели
179