Стяуа ще вземе минимален аванс преди реванша с Лудогорец


FUTBOL-TV

Стяуа ще вземе минимален аванс преди реванша с Лудогорец

Стяуа Букурещ - Лудогорец
Стадион: "Арена Национал", Букурещ
Дата: 19.08.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Феликс Брих (Германия)

Стяуа приема Лудогорец в първи мач от Шампионска лига. Крайният победител от двата предстоящи мача ще се класира за груповата фаза на Шампионска лига. Не е изключено в първата среща и двата състава да се стараят повече да не допуснат гол. Все пак прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Теро Мантула отпадна от групата на българите, като по този начин треньорът Дерменджиев ще има на разположение трима нападатели, а остава и с трима централни защитници. Очакваше се новото попълнение Юнес Хамза да замени Жуниор Кишада, но решението на наставника на шампионите е да има повече опции в офанзивен план.

Другите футболисти, които остават без картотеки в Европа са Александър Барт, Себастиян Ернандес, двамата юношески национали Александър Василев и Преслав Петров, трайно контузения Витиня и третия вратар Георги Аргилашки. Георги Дерменджиев даде почивка на голяма част от титулярите си, които останаха резерви в мача с ЦСКА през седмицата. Това означава, че Лудогорец ще бъдат със свежи сили по време на мача със Стяуа.

"И за двата отбора е предимство, че имат нови треньори. Винаги, когато има една промяна, има мобилизация във футболистите и доказване пред новия треньор. Всеки треньор има определена идея, която иска да наложи в отбора. Стяуа е един гранд, за който ние сме събрали много добра информация. Ние сме задължени да подходим с много голям респект. Знаем колко футболисти са напуснали, наясно сме какви нови играчи са взели. И двата мача ще бъдат едно тактическо надиграване. Аз лично няма от какво да се притеснявам. Лудогорец е един много добър отбор, който го доказа с участието си в Лига Европа. Футболистите също няма от какво да се притесняват, нито от публиката, нито от противника. Играчите ще излязат и ще покажат това, което могат", заяви Дерменджиев.

През седмицата от Стяуа си тръгна поредният опитен футболист. Флорин Кардуш премина в английския Саутхехмптън за сумата от 6.8 милиона евро. Един от основните играчи - полузащитникът Кристиан Тънасе, ще пропусне срещата заради контузия. "Във всеки мач започват футболистите, които смятам, че са най-подходящи, според избраната от мен тактика срещу различните противници. Тънасе няма да играе, но имаме варианти за негов заместник", добави Гълка.

ПРОГНОЗА: СТЯУА - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Стяуа Букурещ:

30 юли Актобе - Стяуа Букурещ 2:2 (Шампионска лига)
02 август Стяуа Букурещ - Уни Крайова 3:1 (Лига 1)
06 август Стяуа Букурещ - Актобе 2:1 (Шампионска лига)
10 август Клуж - Стяуа Букурещ 0:1 (Лига 1)
15 август Стяуа Букурещ - Пандури 6:0 (Лига 1)

Лудогорец:

02 август Лудогорец - Марек 3:0 (А група)
06 август Партизан - Лудогорец 2:2 (Шампионска лига)
09 август Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:4 (А група)
13 август Ботев Пловдив - Лудогорец 1:3 (А група)
16 август Лудогорец - ЦСКА 2:0 (А група)

Досегашни срещи:

Стяуа Букурещ - Лудогорец
2 срещи
0 победи за Стяуа Букурещ
1 равенство
1 победа за Лудогорец
Голова Разлика: 5:3 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191