Лудогорец ще вземе аванс преди реванша с Партизан


FUTBOL-TV

Лудогорец ще вземе аванс преди реванша с Партизан

Лудогорец - Партизан
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 30.07.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Кен Хансен (Дания)


Лудогорец приема Партизан в първи мач от трети предварителен кръг на Шампионска лига. Двата тима се срещат за втора поредна година, като предния път "орлите" нанесоха своя удар и изхвърлиха сръбския си съперник от евротурнирите. Прогнозата на Futbol-tv за днешната среща е за знак 1.

Партизан играе в Шампионската лига на мястото на вечния враг Цървена звезда, който не получи лиценз за турнира, макар да стана шампион на Сърбия. "Черно-белите" вече преодоляха един съперник в надпреварата, като записаха две убедителни победи над ХБ Торшавн. Лудогорец пък се справи с Дюделанж, за да стигне до този етап.

Треньорът на "зелените" Стойчо Стоев обаче е поставен в доста деликатна ситуация преди мача. Цели петима основни бранители са контузени и това може да доведе до доста проблеми в отбраната на тима. Наставникът не може да разчита на Александър Барт, Георги Терзиев, Йордан Минев, Козмин Моци и Брайън Ангуло. Така вероятно двойката централни бранители ще бъде Теро Мантула и Александър Александров, а на бековете ще стартират Жуниор Кайсара и Витиня. На вратата отново ще е Владислав Стоянов. Двойката дефанзивни халфове по всяка вероятност ще са Дяков и Златински. Върджил Мисиджан и Михаил Александров ще действат по крилата, докато Марселиньо ще бъде в ролята на плеймейкър, а Роман Безяк би трябвало да води атаката на отбора.

В състава на Партизан ситуацията е доста по-добра и наставникът Марко Николич няма проблеми с контузени и наказани. Много е вероятно той да стартира с двама в атака в лицето на Данко Лазович и Шкулетич. За сърбите най-важно е да отбележат гол на чужд терен, който да им даде необходимото спокойствие.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ПАРТИЗАН 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

09 юли Лудогорец - АЕЛ Лимасол 1:0 (Приятелска среща)
16 юли Лудогорец - Дюделанж 4:0 (Шампионска лига)
19 юли Хасково - Лудогорец 1:0 (А група)
22 юли Дюделанж - Лудогорец 1:1 (Шампионска лига)
26 юли Черно море - Лудогорец 0:0 (А група)

Партизан:

04 юли Партизан - Петролул Плоещ 0:1 (Приятелска среща)
08 юли Дравиня - Партизан 0:3 (Приятелска среща)
08 юли Горица - Партизан 1:3 (Приятелска среща)
15 юли Партизан - ХБ Торшавн 3:0 (Шампионска лига)
22 юли ХБ Торшавн - Партизан 1:3 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Партизан

2 срещи
2 победи за Лудогорец
0 равенства
0 победи за Партизан
Голова Разлика: 3:1 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204