Лудогорец ще вземе стабилен аванс в първия мач с Дюделанж


FUTBOL-TV

Лудогорец ще вземе стабилен аванс в първия мач с Дюделанж

Лудогорец - Дюделанж
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 16.07.2014г.
Час: 20:00
Съдия: Ричард Труц (Словакия)

Лудогорец приема Дюделанж на стадиона в Разград в първи мач от II предварителен кръг на Шампионска лига. Шампионите на България са абсолютни фаворити в този мач и по всяка вероятност ще се постараят да спечелят с по-убедителен резултат, за да направят реванша в Люксембург доста по-спокоен. Futbol-tv предлага знак 1.

За срещата с отбора от Великото херцогство Стойчо Стоев няма да може да разчита на контузения Георги Терзиев. Националът получи травма в края на първото полувреме на контролата с Динамо Букурещ в Англия (4:2) и в момента се възстановява. Аут е и нападателят Жуниор Кишада, който изтърпява наказание от четири мача заради червен картон в 1/8-финала с Валенсия в последното издание на Лига Европа. Най-вероятно Стойчо Стоев ще разчита на голяма част от състава от миналия сезон, като единствено е по-вероятно като титуляр да започне новото попълнение Анибел Анисе.

"Новите попълнения постепенно влизат в ритъм. Ангуло все още не е в оптимална форма, тъй като по технически причини пропусна лагера във Великобритания. Вандерсон се движи добре. Разбира се, че ще разчитам на и младите Преслав Петров, Александър Василев и Стивън Петков. За съжаление те бяха само осем дни на подготовка в Смолян, а сега са на лагер преди европейското първенство за юноши в Унгария. Надявам се след това бързо да навлязат в състава. Подхождаме сериозно към всеки противник. В никакъв случай няма да подценим Дюделанж. Винаги съм се опитвал да внуша на футболистите, че слаби отбори и леки мачове няма. Знам, че момчета са наясно с този факт и осъзнават какъв двубой ги очаква в сряда", заяви Стойчо Стоев преди този двубой.

Групата на Дюделанж пристигна в България в понеделник вечерта. Футболисти, треньори и ръководители кацнаха в Букурещ, а оттам се отправиха към Шумен, където ще останат до четвъртък. Отборът е абсолютна загадка за българския тим, но дори това не би трябвало да е от кой знае какъв плюс за гостите в този мач.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ДЮДЕЛАНЖ 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

01 юли Стяуа Букурещ - Лудогорец 2:4 (Приятелска среща)
03 юли Лудогорец - Хартс 2:0 (Приятелска среща)
05 юли Конас Куай - Лудогорец 0:7 (Приятелска среща)
08 юли Динамо Букурещ - Лудогорец 2:4 (Приятелска среща)
09 юли Лудогорец - АЕЛ Лимасол 1:0 (Приятелска среща)

Дюделанж:

18 май Дюделанж - Фола Еш 3:0 (Първа Дивизия)
23 май Диферданж - Дюделанж 2:0 (Купа на Люксембург)
25 юни Фола Еш - Дюделанж 2:1 (Приятелска среща)
02 юли Дюделанж - Виртон 1:0 (Приятелска среща)
08 юли Дюделанж - Шарлероа 4:3 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Лудогорец - Дюделанж

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192