Касияс: Надявам се, че с Атлетико ще направим красив спектакъл


Н. Гавазов

Касияс: Надявам се, че с Атлетико ще направим красив спектакъл

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс сподели очакванията си от финала в Шампионска лига с Атлетико Мадрид. Мачът е тази събота, от 21:45 часа българско време. Касияс изрази надежда, че двата отбора ще направят красив двубой, който ще бъде спечелен от неговия отбор.

"Този мач няма да бъде лек, срещу нас ще застане специален съперник. Искам да спечелим Шампионка лига заради феновете, които изстрадаха последните години. Надявам се, че ще успеем да ги зарадваме, да направим така, че те да се гордеят с отбора. Искаме срещата да стане един красив спектакъл. Надяваме се да спечелим Десетата и заедно с феновете да я отпразнуваме", заяви Касияс.

"Моите победи в Шампионска лига са много различни. Тогава бях на 19 и 21. Но сега повече искам победата отколкото тогава. Надявам се, че ще мога да вдигна трофея. Това ще е забележителен завършек на сезона. В такъв случай ще имаме два трофея за сезона, което не е лесно. Готвим се за мача с желание, целеустременост и с уважение към противника", добави вратарят.

 

  Сподели
90