Челси изхвърли ПСЖ с късен гол (видео)


И. Ангелов

Челси изхвърли ПСЖ с късен гол (видео)

Челси прие Пари Сен Жермен на "Стамфорд Бридж" днес в опит да обърне негативния агрегат от 3:1 преди седмица в своя полза. Днес "сините" достигнаха до победа с 2:0 и така продължават напред в най-комерсиалното състезание, а това стана по драматичен начин. След множество положения и нацелени греди, резервата Демба Ба вкара в края за прогреса.

Челси започна добре тази среща, като влиянието на Ето'о в атака се усещаше. В 18-ата минута Еден Азар обаче бе заменен принудително от Андре Шюрле, и това бе прието сред трибуните като голям удар. След няколко положения за домакините обаче именно германецът откри. Това стана в 32-ата минута, когато след един корнер Давид Луис отклони към него и той завърши спокойно от воле.

В 36-ата минута Кейхил пропусна от непосредствена близост да удвои резултата при едно меле в наказателното поле. В 52-ата минута Шюрле стреля силно от перфектна позиция и нацели горната греда. Само 2 минути след това Оскар стреля от пряк-свободен удар отново в гредата.

Последва добро положение пред Кавани да реши срещата за своите, но той пропусна. В 66-ата минута в игра за Лампард се появи Демба Ба. Именно той изпрати "Стамфорд Бридж" в делириум в 87-ата минута, когато намери мрежата след топка от Азпиликуета и така Челси продължава в Шампионска лига.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
173