Анчелоти: Роналдо е тук, а липсата на Левандовски е ключова


И. Ангелов

Анчелоти: Роналдо е тук, а липсата на Левандовски е ключова

Босът на Реал Мадрид, Карло Анчелоти, наблегна, че Кристиано Роналдо вече е забравил освиркването на публиката по негов адрес след победата над Райо Валекано през уикенда, и намекна, че Реал е в по-добра позиция срещу Борусия, поради липсата на Левандовски в атака за германците.

Роналдо бе освиркан в победата с 5:0 над Райо, когато не подаде на свой съотборник на празна врата в една ситуация, макар по-рано в срещата именно това да се случи, когато той намери Дани Карвахал на такава позиция за първия гол.

Анчелоти даде ясно да се разбере, че този инцидент е преминал и Роналдо е надъхан за срещата си в Шампионска лига:

"Аз виждам, че Кристиано е много мотивиран. Освиркванията, които получи от публиката, вече са забравени. Той бе освиркан, защото не подаде топката, когато това бе най-добрата му опция. Това е по този въпрос."

"Кристиано винаги дава всичко от себе си за клуба, за тима и за всички около него."

Босът продължи за своите опоненти:

"Дортмунд загуби Левандовски и това е голяма загуба за тях. Те са компактен отбор и отлично се прегрупират от отбрана в атака. Тези контузии, които имат, не променят техния стил. Аз много харесвам треньорът им. Той свърши фантастична работа там. Той стигна финал в Шампионска лига миналия сезон, което е голяма цел за всеки мениджър."

"Аз гледах мачовете на Дортмунд миналия сезон. Имаха някои странни срещи. Мисля, че в онзи първи мач с Мадрид, Реал контролираше допката добре в първото полувреме. Втората част бе невероятна. В Шампионска лига се случва всичко. Ще трябва да играем с много енергия."

  Сподели
105