Мичел: Опасявам се, че всичко ще се реши на Олд Трафорд


Н. Гавазов

Мичел: Опасявам се, че всичко ще се реши на Олд Трафорд

Старши-треньорът на Олимпиакос Мичел сподели мнението си за предстоящата среща-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Манчестър Юнайтед. Първият двубой завърши с победа 2:0 за гърците, които имат големи шансове да се класират за следващата фаза на състезанието.

"Моите играчи не се страхуват. Може би аз малко се страхувам, но не и те. Знаем за ситуацията в Юнайтед, но тя няма нищо общо с нас. Длъжни сме да се съсредоточим върху своята игра и не може да се опираме върху трудностите на съперника. Разбира се, искаме мачът да се развие по същия сценарии, както в първата среща, но знаем, че в Англия всичко ще е много по-различно. Може би съперникът ще е по-решителен и съсредоточен върху резултата. Относно нас, искаме да покажем добра игра и определено да вкараме гол. Не може само да седим в отбрана и да удържаме преимуществото си от два гола", заяви Мичел.

"На "Олд Трафорд" винаги цари невероятна атмосфера, която постоянно помага на домакините. Винаги е приятно да се играе на този стадион. Впрочем, ние не един път сме играли срещу големи отбори на знаменити стадиони и нямаме намерение да променя своя стил, ще се стараем да се придържаме към маниера си на ига. Опасявам се, че основните събития от сблъсъка ще се случат именно на "Олд Трафорд", допълни наставникът на Олимпиакос.

 

  Сподели
93