Пелегрини: Имаме нужда от реакция


Н. Гавазов

Пелегрини: Имаме нужда от реакция

Наставникът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини е убеден, че неговият отбор има шансове за успех в срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Барселона. След неделното поражение в четвъртфинала за Купата на Англия срещу Уигън, "гражданите" са изправени пред пътуване до "Камп Ноу", където трябва да се постараят да заличат дефицита от два гола в първия мач.

"Мисля, че всички се трудим заедно и всички сме отговорни за това да постигнем победа. Вече спечелихме един трофей. Сега трябва да се борим за Шампионска лига и за Висшата лига. Предстои ни още много работа в края на сезона. Първо трябва да се постараем да победим Барселона. След това ще се постараем да достигнем върха в класирането на Премиършип с помощта на трите мача, които има да изиграем", заяви Пелегрини.

"Имаме нужда от реакция. Не сме загубили шансовете си. Ще се постараем да проведем много добър мач против Барселона и ще видим какво ще се случи. Победата винаги дава увереност, но подобни срещи са способни да предизвикат реакция от страна на отбора. Тя може да бъде позитивна", каза още Пелегрини.

 

  Сподели
123