Анчелоти: Всичко протече по наш сценарии


Н. Гавазов

Анчелоти: Всичко протече по наш сценарии

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за първата среща от осминафиналите на Шампионска лига против Шалке 04. Както е известно, испанският отбор постигна победа с 6:1 и на практика реши изхода от противопоставянето.

"Доволен съм, тъй като проведохме прекрасен мач. Моите футболисти играха сплотено и силно. Всичко протече по нашия сценарии. Всеки от тримата ни нападатели се отчете с голове и изглеждаше силно, но техните партньори не ги оставиха и ги подкрепяха през цялото време. Атакуващото ни трио наистина действаше много остро", заяви Анчелоти.

"Трябва да уважаваме съперника и неговите привърженици. Пред нас има реванш и във футбола понякога се случват странни неща. Наистина, преимуществото ни е голямо, ни никой не е отменял реванша", допълни италианецът.

"Не сме мислили за нашата неуспешна серия в Германия (една победа в предишните 25 мача), а мислехме за това да направим абсолютно всичко за победата и да решим съдбата на сблъсъка колкото е възможно по-скоро. В предстоящото дерби с Атлетико очаквам повторение на двубоя с Шалке. Възможни са някои изменения в състава, но е трудно да промениш каквото и да е, при положение, че отборът ти демонстрира подобна игра", каза още Анчелоти.

 

  Сподели
93