Ройс: Трябва да останем бдителни


Н. Гавазов

Ройс: Трябва да останем бдителни

Полузащитникът на Борусия Дортмунд Марко Ройс сподели мнението си за срещата със Зенит от осминафиналите на Шампионска лига. Както е известно, гостите от Германия постигнаха важна победа с 4:2, а един от героите на мача бе именно Ройс, който се отчете с гол и две асистенции.

"Много добре започнахме. Нашата тактика прекрасно сработи и поради това бързо поведохме с 2:0. Много съм доволен от нашите действия през първото полувреме. След почивката намалихме оборотите и това трябва да бъде урок за нас преди реванша. За нас бе много важно да започнем успешно мача. Заслужихме си преимуществото с два гола и крайното 4:2 също е закономерно", заяви Ройс за официалния сайт на УЕФА.

"Трябва да продължим да се движим крачка по крачка, днес изминахме само част от пътя за следващия кръг. Следва да запазим нашата концентрация, тъй като двубоят е отличен пример, че и гостите мога да вкарват. Много неща са ясни от противопоставянето - трябва да се случи нещо невероятно, за да продължим по-напред. Имено поради това не бива да губим своята бдителност", каза още играчът.

 

  Сподели
103