Юнайтед се завръща в любимата Москва за победа над ЦСКА


-.

Юнайтед се завръща в любимата Москва за победа над ЦСКА

Стадион “Лужники” ще бъде арена на интересния сблъсък между ЦСКА Москва и Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” се завръщат в руската столица, където преди година и половина изживяха огромната радост триумфирайки с най-ценното отличие на Стария континент в епичен сблъсък с Челси.

Победа над ЦСКА Москва ще означава поти сигурно класиране за Юнайтед в следващата фаза на турнира като до края английския шампион ще трябва да изиграе няколко протоколни срещи. Успехът обаче няма да е лесен, тъй като Сър Алекс има известни проблеми със състава като звездите Рууни и Гигс няма да играят в този мач. През уикенда Манчестър Юнайтед си върна лидерството във Висшата лига след победа над Болтън с 2:1. Предстои обаче дерби с Ливърпул, което ще отнема от концентрацията на гостите.

ЦСКА записа успех над Бешикташ в миналия кръг и има добра основа за атака на едно от местата осигуряващи участие сред най-добрите 11. 5 кръга преди края на Висшата лига на Русия нещата не са идеални за “армейците”. От върха ги делят 7 точки, но по-лошото е, че са едва 4-ти, което означава, че няма да участват в Шампионската лига догодина. Все пак до края могат да настъпят промени. В последния кръг ЦСКА стъпи накриво в Налчик срещу местния Спартак (1:1).

Защитникът на ЦСКА Витали Березутски е възстановен от настинка и ще се завърне в игра. Вратарят Акинфеев, който е трансферна цел също ще бъде на линия, след като получи почивка в няколко мача.

За част от проблемите на Юнайетд вече споменахме. Освен Рууни и Гигс аут са Евра, Парк и Флетчър. Видич и Бербатов са под въпрос, но вероятно ще играят.

Мачът в Москва ще е на изкуствен терен и макар Сър Алекс да твърди, че това няма да създаде проблеми за неговите момчета все пак ще бъде от полза за ЦСКА. Освен това Юнайетд ще се стреми да запази сили за мача с Ливърпул. Победата обаче би била доста ценна, тъй като рано-рано ще класира шампионите за следващата фаза.

Последни 5 мача:

ЦСКА: РППЗП
Манчестър Юнайтед: ПРППП

Коефициенти на bwin:
ЦСКА – 3,50
Равен – 3,25
Манчестър Юнайтед – 2,05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174