Реал и Юве с убедителни домакински победи


И. Ангелов

Реал и Юве с убедителни домакински победи

Реал Мадрид успя с човек по-малко да победи Галатасарай с 4:1 днес в срещата от втора група на Шампионска лига на "Сантиаго Бернабеу". В другия мач от групата Ювентус прие Копенхаген и уверено се разправи със своя непретенциозен опонент с резултат от 3:1.

Реал започна с фрапантен пропуск на Бейл рано в мача и изгонване на Серхио Рамос преди да са изтекли 27 минути. Бранителя задържа Булут като последен човек и получи червен картон. Въпреки това в 37-ата минута Гарет Бейл получи възможност да стреля от пряк-свободен удар и изпълнението му бе идентично с това, което обикновено виждаме от контузения Кристиано Роналдо, който аплодира красивия гол от трибуните.

Мигновено обаче гостите изравниха, когато Дрогба подаде по изключителен начин през отбраната на домакините и Булут вкара. В 51-ата минута Алваро Арбелоа се намери на края на едно центриране от Ди Мария и донесе аванс от 2:1, а в 63-ата минута самия той асистира на Ди Мария за третото попадение на "белия балет". В 80-ата минута Иско успя да вкара и трябва да кажем, че той заслужи това с играта си днес. 

Междувременно комфортна домакинска победа постигна и Ювентус срещу Копенхаген. Тук хеттрик реализира Артуро Видал, който започна с голове от 2 дузпи в 29-ата и 61-ата минути. В 63-ата пък Пол Погба асистира на Видал за хеттрика, като този гол бе с глава.  

Така Реал Мадрид остава на върха в групата с 13 точки, следва Ювентус с 6, а Галатасарай и Копенхаген имат 4 събрани пункта.

  Сподели
124