Реал ще се справи с Галатасарай на Сантяго Бернабеу


П. Пенков

Реал ще се справи с Галатасарай на Сантяго Бернабеу

В среща от предпоследния кръг от груповата фаза на Шампионска лига, Реал Мадрид посреща Галатасарай на стадион "Сантяго Бернабеу". Домакините се лидери във временното подреждане в група B с актив от 10 точки, докато второто място, което също дава право на участие извън групите, все още не е разпределено, като всичките останали 3 отбора мога да се порадят за него. Причината затова е, че Галатасарай и Копенхаген имат актив от 4 точки, като последен в групата остава Ювентус с една по-малко от тях. Реал Мадрид започна кампанията в Шампионска лигас три поредни победи, но в четвъртия си мач не успя да вземе максимума, завършвайки наравно 2:2 при гостуването си на "старата госпожа". Турският тим пък беше доста некатегоричен в представянето, започвайки с тежка загуба с 6:1 от "белия балет", последвана от равенство срещу Ювентус, и победа над Копенхаген с 3:1, докато се стигна отново до поражение, нанесено им този път при гостуването в Дания. Колкото до представянето на двата отбора в родните им първенства, то и двата записаха победи през уикенда.

Реал Мадрид няма да може да разчита на доста от ключовите си футболисти в този сблъсък. Това са Рафаел Варан, Сами Кедира, Фабио Коентрао и звездата Кристиано Роналдо, като и четиримата страдат от травми. Лука Модрич пък изтърпя наказание и също ще бъде отсъстващ.

Колкото до Галатасарай, то за турският гранд аут са Алтинтоп, Йелмъз, Байтар, Куртулус и Муслера, докато състоянието на Снайдер и Кая остава под въпрос.

Прогноза: Реал Мадрид - Галатасарай 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197