Юве ще разбие Копенхаген


И. Ангелов

Юве ще разбие Копенхаген

Ювентус - ФК Копенхаген
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 27.11.2013г.
Час: 21:45

Бианконерите са отчаяни за първата си победа в Група Б на Шампионска лига, а това е един от удобните опоненти за това. Антонио Конте се намери на дъното на групата след първите 4 кръга, но победа в този мач и загуба на Галатасарай може да изпрати тима на второ място.

С 3 точки от 4-те кръга до момента Юве е последен във втора група, но благодарение на доминиращия Реал Мадрид в тази група, който събра 10 точки и вкара 14 гола до момента, италианците са само на точка зад Копенхаген и Галатасарай.

Това означава, че италианските шампиони могат да поемат нещата в свои ръце с победа у дома, и с малко късмет при загуба на Галатасарай на "Сантиаго Бернабеу". Юве се намира в добра форма след 5 поредни победи в Серия А и последната победа над Ливорно в неделя с 2:0.

Фернандо Йоренте продължи добрата си форма с трети гол в три мача за новия си тим, преди Карлос Тевес да вкара за победата. Юве обаче не успя да победи в последните си 3 мача у дома в Шампионска лига, макар да няма загуба в 12 у дома във всички турнири. Това означава без загуба от онзи мач в четвърт-финалите миналата година с Байерн Мюнхен.

Междувременно, Копенхаген успя да победи Галатасарай минимално в четвъртия кръг на груповата фаза. Стале Солбакен няма загуба в 6 поредни мача във всички състезания и успя да победи Виборг с 4:1 в домашната лига в неделя. Нападателят Игор Фетокеле вкара 2 пъти в този мач за общо 7 попадения за сезона на неговата сметка.

През септември Юве трябваше да се задоволи с точка срещу този опонент с късен гол на Фабио Куалярела, но от тогава Копенхаген допусна 7 гола в гостуванията си на Галатасарай и Реал.

Прогноза: Ювентус - Копенхаген 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

30 октомври Ювентус - Катаня 4:0 (Серия А)
02 ноември Парма - Ювентус 0:1 (Серия А)
05 ноември Ювентус - Реал Мадрид 2:2 (Шампионска лига)
10 ноември Ювентус - Наполи 3:0 (Серия А)
24 ноември Ливорно - Ювентус 0:2 (Серия А)

ФК Копенхаген:

30 октомври ФК Копенхаген - Одензе 4:3 (Купа на Дания)
02 ноември ФК Копенхаген - Нордселанд 4:0 (Лига 1)
05 ноември ФК Копенхаген - Галатасарай 1:0 (Шампионска лига)
10 ноември Есберг - ФК Копенхаген 1:1 (Лига 1)
24 ноември ФК Копенхаген - Виборг 4:1 (Лига 1)

Досегашни срещи:
Ювентус - ФК Копенхаген

1 среща
0 победи за Ювентус
1 равенство
0 победи за ФК Копенхаген
Голова Разлика: 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186